Omu design

OMU WOOD DESIGN

- atelier design in lemn masiv -


TRADITIE

Imediat dupa Revolutia din 1989, Ioan Apetre – tatal, a deschis in Campina / Prahova primul atelier de tamplarie de pe Valea Prahovei. Multe din casele din judet si nu numai, au usile / ferestrele / scarile interioare / mobilierul din lemn masiv facute la “Nea Apetre”. Firma a crescut, atingand la apogeu un numar de 46 de angajati. Mestesugul prelucrarii lemnului s-a transmis de la tatal – Ioan Apetre la fiul – Ionut Apetre. Inginer de industria lemnului de profesie, cu experienta de lucru la fabrici de mobila din Italia si Franta, calit in management corporatist, pasionat de design – Ionut Apetre duce mai departe traditia afacerii de familie. Dupa decesul tatalui, cu un brand nou – OMU WooD Design, firma a reintrat puternic pe piata de amenajari la comanda in lemn masiv.

PROFIL

Bazandu-se pe experienta de aproape 30 de ani, OMU Wood Design, e specializat in amenajari in lemn masiv : tamplarie de calitate, scari interioare, mobilier din toate genurile. Produsele pot fi executate dupa proiecte existente sau dupa idei propuse de OMU WooD Design.

Diversitatea speciilor de lemn utilizate – molid, arin, douglas, tei, stejar, frasin, cires, nuc etc. – finisajele deosebite, ideile unicate de design in lemn, fac ca produsele marca OMU sa fie foarte cautate.

Brandul OMU este Marca Inregistrata.

ECHIPA

Ionut Apetre

– inginer –

Corina Apetre

– administrator –

Dan Chivu

– tamplar –

Florin Lungu

– tamplar –

Catalin Dogaru

– tamplar –

Dana Saru

– vopsitor –

KNOW-HOW

Mix-ul de utilaje clasice si moderne, acopera majoritatea operatiilor de prelucrare necesare in industria lemnului.

Masuratori cu scule de precizie, proiectare pe calculator, transpunere in executie in mod profesionist, mostrare, utilaje de lucru pe teren, autovehicule de transport la client, montaj pe teren, colaborari cu sculptori/tapiseri/pictura pe lemn/prelucratori metale, personalizari, toate acestea garanteaza reusita proiectelor OMU.